Håper du har lyst å prøve min indian red curry for den ble kjempegod.
Indian red kylling curry ( til 5-6 personer)
4 kyllingfileter
2 løk
1 grønn paprika
1 rød paprika
5 dl crème fraiche
2 ss tomatpure 2-3 fedd hvitløk
1.5 ss red curry
2 ss paprikapulver
1 ss spisskummin
2 ts garam masala
2 ts salt
3 ts sukker
0.5 ss ingefær krydder
0.5 ts kardemomme
0.5 ts chilipulver
Kok ris etter pakkens anvisning
Skjær opp kylling i biter. Hakk opp løken. Del paprikaen i remser.
Stek kyllingen på høy varme i smør med red curry og paprikapulver.
Ha så i løken og la det surre ett par min mens du rører om. Skru ned på litt under middels varme. Ha i creme fraiche, tomatpuré, resten av krydderet og sukker. Legg så i paprikaen. La det putre på lav varme i 3-4 minutter.
Anbefaler nanbrød til: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1457879612_nanbrd_av_tanja.html
Nb denne er sannsynligvis for sterk for de minste.
Så veldig godt ut (:
Takk Henriette Celin: ). Vi syns det var nydelig
Hvorfor/hvordan fikk du risen gul?
Gurkemeie :). Fin farge og bittelitt smak
Denne har jeg lagd mange ganger, fantastisk god og så lettvint 🙂