Meksikansk dip

Denne meksikanske dippen passer godt til nachos, salt potetgull og potetgull med paprika samt alle typer meksikansk potetgull. Den passer også godt til grønnsaker.

Meksikansk dip
1 boks lettrømme
2 ts paprikapulver
1 ts spisskummin
2 ts oregano
0.5 ts cayenne
4 klyper flaksalt
2 ts hvitløkspulver eller løkpulver
0.5 -2 ts chili etter ønske om styrke
0.5 ts sukker

Rør sammen. La trekke i 20 min.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer

Siste innlegg