Marinert Club sandwich med glaserte poteter

“Jeg føler jeg bor på en restaurant tilogmed når du sier du bare skal kaste sammen noe lettvint” sa min kjære da han fikk denne i fanget.
Og hva er vel bedre enn å få høre slikt når man er glad i å lage mat. Prøv den gjerne du også.

1 stor eller 2 små kyllingfileter
1 pk bacon
6 små loff skiver
1 tomat
1/2 rødløk
Hjemmelaget dressing samt marinade

Marinade:
2 ss akasiehonning eller annen honning
1 ss soyasaus
1 ss hindu kyllingkrydder
2 ts sitron.
Rør sammen. Del kyllingen i 4 deler. Legg i marinade. Vend om noen ganger. La ligge 20-30 minutter.

Dressing:
2 ss majones
1 ts soyasaus
1 ts dijonsennep
1 ts sitron
1 ts sukker
3 fedd hvitløk (små)
Rør sammen og la trekke i kjøleskap.

Stek bacon. Når det er ferdig legg over på tallerken med kjøkkenpapir og la renne av.

Rist loffskivene. 

Stek kyllingfilet. Tøm også oppi marinaden. Stek på litt over middels temperatur.

Her har den blitt saftig og glasert. Legg kyllingen på en tallerken.

Potetene
4 ferdigkokte poteter (rester)
Stek i pannen hvor kyllingen ble stekt på max varme 1-2 min slik at dee får en crunchy glasert overflate.

Skjær opp grønnsakene.

Ha smør på loffskivene.  Ha så på 2 ts dressing på hver. Legg på tomat, kylling og bacon. Legg på ny loffskive med kylling rødløk og bacon. Legg den siste loffskiven  med dressingen ned mot baconet. Stikk en trepinne gjennom så den står. Legg på poteter og eventuelt rester av grønnsaker. 
Velbekomme. 

2 kommentarer

Siste innlegg