Reklame |
Fudge er godt både når det er jul og ellers også. Ypperlig som en liten personlig gave.
Fudge
425 g sukker
50 gram smør
4 dl fløte
Smelt 425 g sukker på middels varme. Pass på at det ikke brenner seg. Tilsett 50 g smør.Ha så i 4 dl fløte. La det småputre i teflongryte i 2.5-3 timer. Da slipper du å røre hele tiden. Finn riktig temperatur så den ikke koker over. Smør en liten form feks en aliminiumsform som tar 12 dl og sett kaldt. Skjær opp i passende biter ett par timer etter.
Hva med å legge de oppi denne for å ha stående på bordet?
Trykk på bildet for info
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
nammm, dette skal prøves 🙂
Herlig strawberrydots:)
OMG nammm! 😀
Ja, dette er nam Emma Olsen: )
Det så godt ut 🙂
Veldig godt Lilli: ) Sjekk
ut karamellene jeg nettopp la ut 🙂
Nam! Blir de porøse eller seige?
Porøse Kaja:
Hvordan er det å evt tilføye en skvett Bailyes i denne oppskriften?
Det går bra Lene Kristiansen: