Reklame |
Nå går det raskt mot jul og det er også tilbud på medisterdeig flere steder. Medisterkaker er rimelig mat og om du lager endel for å fryse ned er dette god og billig mat feks i januar.
Medisterkaker
4 kg medisterdeig
4 strøkne ss muskat
1 ss pepper
1 ss salt
Bland sammen og stek på panna til de er gjennomstekt på litt over middels varme ca 3 minutt på hver side.
Dette blir 80 – 90 stk.
Nb : Husk å kjøpe DEIG- IKKE FARSE 🙂
Hva med å steke I en ny stekepanne?
Trykk på bildet under for info.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Ser gode ut!
Takk Victoria Larsen: )
Dette skal lages i dag
Herlig Line: ). Håper du blir fornøyd
Sper du ikke ut med melk??? 🤔 Så veldig gode ut, så må nesten teste de ut 😉
Nei jeg sper ikke med noe Caroline: )
Ble kjempe fornøyd 🙂 Lagt i fryser til jul, men bruker denne igjen 🙂
Så fint å få høre det Line: )
Driver og steker nå. Første gang jeg bruker deig og ikke farse. Hvorfor bruker du deig? Pga at det er rent? 😄 Gleder meg til å smake 😄
Ja og fordi jeg krydrer selv Anita: ). Håper du liker de
Hei. Jeg kjøpte malt muskatnøtt, kan jeg bruke det
Hei Tanja har du vurdert å steke medisterkakene i Langpanne i ovnen ?
Hvilken temperatur og hvor lenge, fremgangsmåte. Blir det like bra.
Takker for svar