For fam på 4
600 g kyllingfilet
Ris etter ønske
5 dl fløte
6 cm oppkuttet purre
1/2 løk
1 hønsebuljong
2 ts sambal oelek
1 ss soyasaus
1 pose brokkoli blanding
Kutt kylling,løk og purre i biter. Stek i panna med ett lett dryss salt og pepper.
Ha i fløten og resten av smakstilsetninger. La dette putre i 20 min.
Sett nå på risen og la kylling panna putre videre. Damp grønnsakene.
Velbekomme
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Ser nyydelig ut! 😀
Bare å prøve. Takk Victoria Larsen: )
Mums så gott 🙂
Ja veldig Susanna: )
Hei, denne ser veldig god ut. Hva tror du om å lage kyllingretten dagen i forveien? 🙂
Det går fint stine:
Ser deilig ut! Hvordan får man risen gul?
Gurkemeie Camilla: )
Jeg fortsetter å stille dumme spørsmål jeg: krydrer man med gurkemeie etter at risen er ferdig? Eller har man i vannet?
Vannet Camilla: )
Bruker du matfløte eller kremfløte?
Kremfløte. Alltid
Denne retten smaker helt nydelig! Har laget den mange ganger 👌