Saltkokte & saltbakte mandler med ett hint av kanel og Cayenne pepper
Ha 5 dl vann og 3 ss maldonsalt i en gryte. Kok opp mens du rører til saltet blir oppløst. Sett gryten til side og ha i 5 dl mandler. La dette stå 20 minutt. Hell av vannet. Hell mandlene på ett stekebrett med bakepapir. Dryss over 2 ss maldonsalt og ett dryss med kanel og ett tynnere dryss Cayenne pepper. Bland sammen med hendene og spre de utover. Stekes på varmluft midt i ovnen på 200 grader i 15 min. Åpne opp døra 4-5 ganger underveis så damp slipper ut. Avkjøles og ha det i tett boks eller glass.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Hørtes veldig godt ut 🙂
Ett sunnere alternativ om man ikke vil ha så søtt Lilli: )