Saltkokte & saltbakte mandler med ett hint av kanel og Cayenne pepper

Saltkokte & saltbakte mandler med ett hint av kanel og Cayenne pepper

Ha 5 dl vann og 3 ss maldonsalt i en gryte. Kok opp mens du rører til saltet blir oppløst. Sett gryten til side og ha i 5 dl mandler. La dette stå 20 minutt. Hell av vannet. Hell mandlene på ett stekebrett med bakepapir. Dryss over 2 ss maldonsalt og ett dryss med kanel og ett tynnere dryss Cayenne pepper. Bland sammen med hendene og spre de utover. Stekes på varmluft midt i ovnen på 200 grader i 15 min. Åpne opp døra 4-5 ganger underveis så damp slipper ut. Avkjøles og ha det i tett boks eller glass.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg