Møre koteletter

Jeg tenker alltid på skrekk og gru på koteletter stekt på panna. Resultatet blir etter min erfaring veldig tørt og kjøttet blir hardt.

Slik lager jeg møre koteletter.

Legg ferske eller opptinte koteletter i en ovnsform. Legg i grønnsaker du har feks løk, paprika og tomater. Strø godt over med salt og pepper. Ha i 2-3 klatter med smør. Hell i vann til kotelettene er halveis dekt. Jeg bruker 5 dl. 

Sett koteletter inn i forvarmet ovn på 180 grader. Stek kotelettene i 1.5 time.
Hvis du har f.eks fløtegratinerte poteter som skal være ferdig samtidig kan du sette formen med koteletter helt i bunnen siste halvtimen. Det bruker jeg å gjøre. Alltid møre koteletter på denne måten 🙂
NB om du ønsker kan du gi kotelettene en stekeskorpe i stekepannen til slutt, men det bruker ikke jeg å gjøre. 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

11 kommentarer

Siste innlegg