Mange blir lei av brødskiver. Dette er ett ypperlig alternativ. De metter bra og har en frisk smak av eple. Denne røren er stor så den holder nok noen dager.
Grove eplevafler
2.5 dl finmalt rug
2.5 dl sammalt grovt mel
2.5 dl hvetemel
12-13 dl lettmelk
5 egg
2 ss sukker eller søtning
0.5 ss kanel
1 ts salt
3 små eller 2 store epler.
Visp sammen egg og melk og ha i resten.
Rasp epler på grov rasp.
Du kan velge om du vil ha med eller uten skall. Jeg har med.
Stek på litt over middels varme til de er gylne. Ha på det du ønsker.
Røren tåler fint å stå i kjøleskapet noen dager.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Ser veldig gode ut! 🙂
Knallgode og mettende Victoria Larsen:
Hvor mange lapper blir det av den oppskriften og kan de fryses?
Jeg har ikke telt Maia. Veldig mange. Har ikke prøvd å fryse så det vet jeg ikke
Går det fint å erstatte hvetemelet med glutenfritt alternativ?
Jeg har ikke erfaring med gf
blir di best med søte eller syrlige epler? 😇😃