Sirupsnipper

Reklame |

Dette et en tradisjonsoppskrift som jeg har valgt å øke litt krydringen på justert etter nåtidens gane. Håper du liker den

100 g smør
300 g mel
1.5 dl sukker
2 ss sirup
1 dl vann
1.5 kanel
0.5 ts nellik
1 ts ingefær
1 ts kardemomme
0.5 ts pepper
Tredjedel ts natron

Rør smør, sukker og sirup porøst.
Ha i resten, men hold tilbake litt av melet så ikke deigen blir for fast. Bland deigen lett sammen. Dekk til bollen med plast og la den stå i kjøleskap noen timer.

Kjevle tynt med godt med mel under. Lag fasong med trinse/bakespore.
Om du vil kan du sette en skåldet mandel midt i.

Stekes i forvarmet ovn på 200 grader midt i ovnen i 6-8 minutter. (Jeg stekte i 8 minutter). Avkjøles helt på rist og legges i tett boks, gjerne med bakepapir i bunnen.

Hva med å ha snippene i denne skålen å sette på bordet?

Trykk på bildet under for info.

Rice Soppskål Melamin D:19 cm Mörkgrå

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg