Risboller uten egg og Delfiafett

 

3 dl fløte

400 g mørk kokesjokolade

175 g mykt smør

1 ss vaniljesukker (Tørsleffs vanila)

1 pose puffet ris

 

Fremgangsmåte:

Kok opp fløten og tilsett sjokolade og smør. Rør rundt til alt er smeltet.

Tilsett puffet ris litt og litt, pass på at kjelen er stor nok.. Jeg måtte bytte over til bakebollen 😉

For variasjon kan du fylle noen muffinsformer og legge resten av massen på bakepapir i en langpanne. Sett de så inn i kjøleskapet så de stivner. Kan også fryses.

 

 

Jeg fylte 20 muffinsformer og brukte en liten langpanne, som ga 25 serveringsbiter. Disse er fine og pakke i en cellofanpose og gi bort i gave 😉

                Jenny

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg