3 dl fløte
400 g mørk kokesjokolade
175 g mykt smør
1 ss vaniljesukker (Tørsleffs vanila)
1 pose puffet ris
Fremgangsmåte:
Kok opp fløten og tilsett sjokolade og smør. Rør rundt til alt er smeltet.
Tilsett puffet ris litt og litt, pass på at kjelen er stor nok.. Jeg måtte bytte over til bakebollen 😉
For variasjon kan du fylle noen muffinsformer og legge resten av massen på bakepapir i en langpanne. Sett de så inn i kjøleskapet så de stivner. Kan også fryses.
Jeg fylte 20 muffinsformer og brukte en liten langpanne, som ga 25 serveringsbiter. Disse er fine og pakke i en cellofanpose og gi bort i gave 😉
Jenny
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
0 kommentarer