Karbonader med ingefær

Karbonader kan heldigvis varieres mye med krydring etter humør og tilbehør.

Karbonader (14 store)

1 kg karbonadedeig
1.5 dl fløte, farris eller vann etter ønske
3 ss potetmel
3 ts salt
1 ts pepper
2 ts malt ingefær
En halv reven muskatnøtt (evt 0.5 ss malt muskat)

Bland alt godt sammen. Bruk våt hånd eller skei når du former som en bolle. Sett plata på max varme. Ha smør i stekepannen. Legg bollene i og trykk de flate. Stek til du får stekeskorpe på hver side. Etterstekes i ovnen på 200 g i 20 minutter.

Da ønsker jeg deg en god middag.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg