Karbonader med ingefær

Karbonader kan heldigvis varieres mye med krydring etter humør og tilbehør.

Karbonader (14 store)

1 kg karbonadedeig
1.5 dl fløte, farris eller vann etter ønske
3 ss potetmel
3 ts salt
1 ts pepper
2 ts malt ingefær
En halv reven muskatnøtt (evt 0.5 ss malt muskat)

Bland alt godt sammen. Bruk våt hånd eller skei når du former som en bolle. Sett plata på max varme. Ha smør i stekepannen. Legg bollene i og trykk de flate. Stek til du får stekeskorpe på hver side. Etterstekes i ovnen på 200 g i 20 minutter.
 

Da ønsker jeg deg en god middag.

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg