Mojito er en av de aller beste drinkene jeg vet om. Mulig det skyldes forkjærlighet for lime.
Slik foretrekker jeg min mojito.
Oppskriften er til 2 slike glass
8 cl hvit rom ( Havana club)
30 store eller 60 små mynteblader
1 dl club soda eller farris
1 lime
0.5 dl limesaft
4 ts brunt sukker
2 ts hvitt sukker
8 isbiter
Slik gjør du:
Fordel mynte og sukker i glassene. Bruk en skei eller annet og stamp godt i glassene for å presse ut saften av mynten. Del en lime i 8 båter og fordel i glassene.Knus isbiter med feks en blender. Ha isen oppi. Ha i rom, farris og limesaft. Rør rundt og nyt.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Åh, det er så nydelig! Takk for oppskrift 😀
Herlig atcdu likte det Victoria Larsen: )
Mojito <3 Min favoritt også !! Nam .
Utrolig godt ja ??
Jeg var på en rundreise på Cuba for 6 år siden. Der fikk vi 2 typer Mojito, en på det store hotellet midt i Havanna og så de andre. Trikset var å toppe drinken med en liten skvett luksusrom (minst 7 år gammel) – DET kjennes på smaken!
Det vil jeg tro Ingrid De Long: )Så spennende. Har lyst å reise dit engang
Hei, det er inspirerende å lese om alt du lager fra bunnen. Jeg er selv opptatt av det og kommer til å følge det prinsippet nå som jeg skal reise verden rundt med min lille familie. Jeg kommer til å følge deg fremover. Takk for mange tips og råd:)
Så spennende planer du har :). Moro at du vil følge med på bloggen i reisen din 🙂
Mulig dette er din favoritt. Fint det. Men “ekte” mojito, slik den lages på Cuba, inneholder ikke soda/farris. Derimot mineralvann som minner mer om vår 7 up eller Sprite. Har smakt den “norske” varianten med soda/farris og syntes den smakte helt pyton. Men slik de lager den på Cuba derimot: Helt fantastisk god. Det ble minst en hver dag i den ferien.
Ja, ta deg en tur til Cuba og du vil smake forskjellen 🙂 God tur!