Idag fikk jeg lyst å lage en litt annerledes variant av pastamiddag. Det ble nydelig så jeg håper du har lyst å prøve.
Oppskriften er nok til 4-5 voksne
Tagliatelle ( ca 500 g tørrvare)
Ca 400-500 g svinefilet
En halv stor rød paprika
En halv stor grønn paprika
En liten løk
Sausen:
2 ss smør
2 ss mel
3 dl vann
2 dl fløte
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
1 ts sambal oelek
Tips: Har du små barn kan du halvere eller kutte ut sambal oelek.
Sett på pastaen til koking etter pakkens anvisning.
Smelt smør i en panne. Ha i mel. Rør rundt til dette blir brunt.
Hell i vann og la dette småkoke 10 min. Ha i salt, pepper og sambal oelek. Ha i fløte og la dette putre videre mens du gjør resten.
Skjær opp svinefilet og grønnsaker.
Smelt smør i en panne. Vent til smøret er brunt og ha så i svinekjøttet og løken. Ha i 1 ts pepper og 1 ts salt. Stek på max varme mens du vender rundt. Når dette er nesten ferdig stekt så ha i paprikaen.
Ha sausen i stekepannen med kjøttet og la det putre ett par minutt. Ha i avrent ferdikokt pasta og vend rundt. Server umiddelbart.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Veldig godt! Men kan med fordel putte mer paprika, 1 hel ble for lite så jeg endte opp med å bruke 2 store
Det så veldig godt ut og må prøves. Men jeg er ikke så glad i varm paprika, har du muligens noe forslag til annen grønnsak som skulle passe i smaken her?
Feks minimais eller brokkoli Bjørg Vellesvik: )
Alldeles nydelig
lagde dette av rester fra svinefileten i går. Anbefales på det varmeste…som så mye annet sv dine oppskrifter 


Så utrolig koselig å høre
Lurer på om mann kan bytte ut svinefileten med kylling??
Absolutt Bayan:)
Stemmer det at når man smeltet smør og har oppi melet så blir det en tykk konsistens, nesten litt deigaktig?
Skal jo brunes Kara: ). Så ja
Brukte kyllingfilet isteden og tilsatte også squash.
Kjempegodt
Neste
gang skal jeg prøve med svinefilet.
Herlig Helle: )
Dette var fantastisk godt
. Jeg tilsatte også en dash oyster-saus,litt soyasaus å litt strøsukker
-virkelig å anbefale
Herlig Gro Anita Vinningland:)
Brukte denne til å lage BARE spaghetti
Falt i smak her også!
Kommer til å lage dette igjen! Takk for oppskrift.
Brukte gulrøtter i staver, blomkål og erter i stedet for paprika og løk
Herlig Anonym: )
Denne er kjempegod
Takk Anonym: )
Supergod🖒🖒Falt i smak hos alle gutta (18,17 og 14 år) + oss voksne selvsagt
Henriette Flaget: Så hyggelig at den falt i smak
Denne lages nå og skal testes ut til lørdagsmiddag
Spent! Ser kjempegodt ut!
Evelyn: Håper den falt i smak
Lagde en rett igår med kjøttpølse,squash,sopp,gulrot og vårløk. Hadde oppi noe lignende saus som denne og serverte med ris. Veldig godt det også
Prøvde denne nå med bacon og WOW så godt! Er i midten av 20-åra så må begynne å lage litt «ordentlig» mat og her imponerte jeg jammen samboeren