Svinefilet & tagliatellesnadder

Idag fikk jeg lyst å lage en litt annerledes variant av pastamiddag.  Det ble nydelig så jeg håper du har lyst å prøve.

Oppskriften er nok til 4-5 voksne

Tagliatelle ( ca 500 g tørrvare)
Ca 400-500 g svinefilet
En halv stor rød paprika
En halv stor grønn paprika
En liten løk

Sausen:
2 ss smør
2 ss mel
3 dl vann
2 dl fløte
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
1 ts sambal oelek
Tips: Har du små barn kan du halvere eller kutte ut sambal oelek.

Sett på pastaen til koking etter pakkens anvisning.

Smelt smør i en panne. Ha i mel. Rør rundt til dette blir brunt.

Hell i vann og la dette småkoke 10 min. Ha i salt, pepper og sambal oelek. Ha i fløte og la dette putre videre mens du gjør resten.

Skjær opp svinefilet og grønnsaker.

Smelt smør i en panne. Vent til smøret er brunt og ha så i svinekjøttet og løken. Ha i 1 ts pepper og 1 ts salt. Stek på max varme mens du vender rundt. Når dette er nesten ferdig stekt så ha i paprikaen.
Ha sausen i stekepannen med kjøttet og la det putre ett par minutt. Ha i avrent ferdikokt pasta og vend rundt. Server umiddelbart.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

22 kommentarer

Siste innlegg