Jeg har valgt å kalle disse studentvennlige pizzasnurrer fordi det ikke er så mange ingredienser og fordi de er lett å lage. Man trenger heller ikke annet enn stekebrett med bakepapir for fyllet i denne renner ikke ut. Du kan ha i annet fyll etter ønske.
Pizzasnurrer (18 stk)
Start med å lage fyllet da dette skal nedkjøles før det skal i deigen.
4-500 g kjøttdeig
350 gram ost etter ønske (jarlsberg)
1 løk
3 ss tomatpure
2 ss ketchup
2 ss oregano
1 ss paprikakrydder
1 ss løkpulver (evt 2-3 fedd hvitløk)
1 ts basilikum
0.5 ts pepper
Salt etter ønske.
HVORFOR RENNER IKKE FYLLET UT?
SE HER ⬇
Riv opp osten. Finhakk løken. Stek kjøttdeigen og løken med krydderet. Ha i tomatpure og ketshup. Når det er stekt dra stekepannen til side.
Ha i halvparten av osten og rør rundt så det halvsmelter. Dette gjør at fyllet fester seg sammen og ikke renner ut senere.
Pizzadeig
Deig:
500 g møllerens pizzamel eller hvetemel etter ønske
1 pk tørrgjær
4 dl vann 37 grader
1 ts salt
3 ss solsikkeolje eller annen olje
Elt sammen deigen og la heve 30 min.
Ha litt mel på benken.Kjevle ut deigen. Ha på pizzafyllet. Rull sammen. Del i 18 emner og settes på brett med bakepapir. Dryss over resten av osten.
La de etterheve på komfyren mens du setter på stekeovnen på 225 grader. Når ovnen er klar så sett brettet midt i. Stek i 22 min.
Se ikke noe gris etter snurrene.
Da er det bare å kose seg
Velbekomme
Scrolle gjerne ned og del oppskriften så du har den til senere.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Nam! Det så godt ut 😀
Takk Sharone: ) Bare å prøve
Nam nam, pizzasnurrer er ganske godt 🙂 Aldri feil med en pizza 🙂
Sant så sant Statera Marit Ebeltoft: )
Rimelig kosemat dette
Lagde de i dag, og det var verdens beste pizzasnurrer <3
Så kjekt å høre WencheS: )
Helt ærlig er dette den verste deigen jeg har jobbet med, fulgte oppskriften til punkt og prikke og deigen vart seig og klissete. Det var så vidt jeg fikk rulla den sammen da jeg hadde tatt på fyllet selv om jeg brukte MYE mel på benken. Men når det er sagt ble sluttresultatet meget bra, og dem smakte deilig. Neste gang kommer jeg til å tilpasse med mer mel 😊
Det var synd å høre Sonja: /. Håper du finner melmengden som passer. Jeg bruker møllerens tipo 0
Veldig gode, men melet må tilpasses om man bruker vanlig mel, så 500g vanlig mel stemmer ikke.
Anonym: Husker du hvor mye du brukte? 🙂
Veldig gode 😊. Lagde de på søndag morgen å tenkte jentene mine kunne ha de til lunsj utover uken……de siste gikk til frokost dagen etter 😀
Jeg måtte bruke ca 700 gram vanlig hvetemel.
Neste gang prøver jeg Møllerens Tipo 0
Ha en flott søndag
Så heelig Christina: )
Det så veldig godt ut! Men hvor mye er 500g møllerens pizzamel i dl? Er student og har ikke kjøkkenvekt.
1 dl er 60 g Sunniva: ). Søk også på omregningstabellen som ligger her. Trykk på meny og skriv i søk 🙂
Hei. Hvor mye gjær bør man bruke hvis man dobler oppskrift (evt 3*oppskrift)?
Max 1.5-2 Nadia: ). Hev heller litt lenger
Har notert ned ogskal prøves 🙂
Nesten 50/50 med vann og mel kan ikke stemme:( brukte Tipo O og det ble så klissete at det ikke gikk.. la på 2-300g til med mel og konsistensen ble grei.
Huff, så ikke kommentarene før jeg lagde disse snurrene. Fulgte oppskriften til punkt og prikke. Brukte vanlig hvetemel. Det var et mareritt å rulle sammen, klistrete og utrolig vanskelig å jobbe med. Det ble ikke pizzasnurrer, men pizzaklatter 🙂 Smaken var god, men ikke gøy å lage. Prøver tipo 0 neste gang. Kanskje lurt å redigere oppskriften?
Denne deigen var fullstendog ubrukelig og umulig å jobbe med! Kjipt at jeg ikke leste kommentarfeltet først, ser at flere har samme erfaring..