Dette er ett deilig og enkelt tilbehør som passer like godt til kjøtt som til fisk.
10 poteter
Olivenolje
Maldonsalt
Skrell potetene. Del de først i to og deretter i tre på langs.
Sprinkle olivenolje i en ildfast form. Ha i potetene. Sprinkle mer olivenolje. Dryss godt over med maldonsalt og vend potetene litt rundt.
Stekes midt i ovnen på 200 grader i 45 – 50 minutter.
Server umiddelbart.
Tips: For variasjon kan du også vende inn friske urter og div typer løk. Du kan også bruke flere typer krydder for variasjon og etter hva du skal ha.
Dette serverte jeg idag til fisk og brukte derfor kun salt.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Så godt det så ut! 🙂
Takk, prøv gjerne elisebr: )