Denne er mild og smaksnøytral og passer derfor som tilbehør til veldig mye feks grillmat.
Skal du ha den bare til baguetter/brød så kan du gjerne krydre den opp eller ha i urter.
Nok som tilbehør til 6-8 pers
1 liter tørr makaroni
1 rød paprika
1 gul paprika
En halv purre
2 bokser lettrømme (6 dl totalt)
1 ss akasiehonning
0.5 -1 ts salt
0.5 -1 ts pepper
1 ts sitron
1 pose gresk dressingmiks
Kok makaroni med salt etter pakkens anvisning. Skyll så med kaldt vann i ett dørslag. Pass på at den blir skikkelig avkjølt også nederst.
Hakk opp grønnsakene.
Bland rømme med salt, pepper, sitron, og gresk dressingmiks i en skål.
Ha avkjølt makaroni og grønnsaker i en skål. Hold gjerne litt av på grønnsakene til å strø på toppen. Ha i rømme blandingen. Vend godt rundt. La stå og trekke 20-30 min i kjøleskapet.
Slik ser gresk dressingmiks ut
Slik kan du feks anvende den.
Oppskriften til denne gjærbakstoppskriften finner du her:
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1495370408_tanjas_rullebeger.html
Velbekomme 🙂
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette så veldig godt ut 🙂
nam 😀
Takk Pernille: )