Vafler finnes det utallige varianter av. Denne oppskriften kan du trygt servere til frokost for de som er lei av brødmat.
Havregrynsvafler
4 egg
7 dl kefir
2 dl mel
4 dl havregryn
50 g smeltet smør.
2 ts bakepulver
2-3 ss sukker
1 klype salt
Rør godt sammen. La svelle 10 minutter. Pass på å ikke ha for mye i jernet for da vil de bli deigete inni. Stek de godt til de er litt brune.
Dette er passe mengde.
Serveres med pålegget man selv ønsker.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Så godt det så ut! 🙂
Kan du fryses, og veit du om de evt. forandrer konsistens etter opptining?
Har ikke prøvd Marte: )
Har du prøvd disse med vanlig lettmelk,å ikke kefir?
Renate: Har ikke prøvd selv. Tror du bør ta i melka litt og litt da den er tynnere enn kefir 🙂 Gi gjerne en tilbakemelding på hvordan de blir 🙂
Er røren så tykk at jeg kan steke lapper av den?
Kjempegode både med syltetøy og med fårepølse med majones 😄
Camilla Pedersen: Så bra at de falt i smak 🙂
Det tror jeg nok Anonym:
Kan de lages med speltmel eller bokhvete tror du?
Noen som vet hvor mange vaffelplater det blir?
Ca 14 Tanja sande:
Jada Wencke:
Går det ann å bruke rømme i stedet for kefir? slik at det blir rømmevafler?
Anna: Ja, du kan erstatte kefiren med rømme 🙂