Kylling er så utrolig anvendelig og derfor elsker jeg å bruke det.
Denne retten smaker utrolig godt og er lett og rask å lage .
Til familie på 4
Ris: mengde etter ønske. Tilbered etter posen/pakkens anvisning.
600 g kyllingfilet
1 løk
1 rød paprika
1.5 dl fløte
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts tørket estragon
1 ts rød Dragon curry paste
Hakk løken i biter. Stavmikse paprikaen (dette for fargens skyld)
Skjær kylling i små biter.
Stek kyllingen i olje i stekepannen. Tilsett så fløte, løk, paprika og krydder.
La dette surre 2 minutter.
Server med feks lettkokt brokkoli.
Velbekomme 🙂
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Åå dette så utrolig deilig ut !:-)
Tusen.takk Baketerapi: )
Dette er nesten samme oppskrift jeg bruker….men jeg har i mer grønnsaker
Ok Lena Moe: )
Det var godt men måtte redusere på krydderet når jeg laget 2 og 3 gang. Første gang jeg laget, så ble det så sinnssykt sterkt. 😊
Du brukte kanskje matfløte da Michelle Røllander: ?
Jeg stekte og stavmikset løken sammen med paprikaen da jeg ikke er så glad i konsistens på løk.
Fantastisk god rett. Anbefales!