Fromasjkake

Denne kaken er glutenfri, laktosefri, fri for nøtter og egg.

 

6 dl laktosefri kremfløte
2 kurver jordbær + 1 kurv til pynt
1 kurv blåbær
4-5 kiwi til pynt
2 pk sitrongele
2 ts sitronsaft
2 pk jordbærgele
Sitronmelisse til pynt
Rød og gul konditorfarge

Kok opp 5 dl vann x 2 i to små gryter.
Når vannet koker tar du grytene av plata og har i gelepulveret.
Visp til det er oppløst.Tilsett et par dråper konditorfarge for ekstra farge på lagene.
Rens bæra og del i skiver.
Visp 3 dl kremfløte stivt. (Samme prosedyre for de restrerende 3 dl, men du bør vente da laget skal stivne før du har på det andre laget.)
Ha lunken geleblanding i kremen.
Bland så i jordbær i den med jordbærgele, og blåbær i den med sitrongele.
Finn en kakeform. Ha aluminiumsfolie eller plastfolie rundt den og litt opp på kanten, da blandingen er veldig flytende.
Hell først på jordbærblandinga, la dette stivne før du heller over sitronblandingen.
La stivne i kjøleskap i 2 timer til slutt.
Pynt etter ønske. Jeg har brukt 1 kurv jordbær og 4-5 kiwi.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg