Hamburgerbrød

 

Ha 10 dl mel,

1.5 ts salt,

1 ts sukker, og 2 ss olje i en bolle.

Varm opp 2 dl vann og 1.5 dl melk til 37 grader.

Rør inn en pk gjær.

Hell væska i det tørre og bland godt sammen, gjerne med kjøkkenmaskin.

La heve under klede gjerne på rist over varmt vann i vasken i 40 min.

Finn en passende form og stikk ut fasongen du ønsker.

Etterhev i 60 min. Pensle med egg og strø på sesamstrø. I ovn nederst i ca 12 min på 225 grader.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg