Ha 10 dl mel,
1.5 ts salt,
1 ts sukker, og 2 ss olje i en bolle.
Varm opp 2 dl vann og 1.5 dl melk til 37 grader.
Rør inn en pk gjær.
Hell væska i det tørre og bland godt sammen, gjerne med kjøkkenmaskin.
La heve under klede gjerne på rist over varmt vann i vasken i 40 min.
Finn en passende form og stikk ut fasongen du ønsker.
Etterhev i 60 min. Pensle med egg og strø på sesamstrø. I ovn nederst i ca 12 min på 225 grader.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/