Prinsefisk med tilbehør

Skrell og kok poteter og gulrot etter ønske.
7-800 g torskefilet

Fisken:
Kok opp lettsaltet vann. Ha fisken i (opptint). La den trekke i 7-10 min.

Saus:
50 g smør
1 dl mel
1 liter melk
1-2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts muskat
1 1/2 ss sitronsaft
2 eggeplommer
Lag lys jevning av mel og smør. Spe med melk under omrøring. Ha i krydder og sitron. La putre i 7-8 min til melsmaken er borte. Rett før servering pisker du inn to eggeplommer. Sausen skal IKKE koke etter plommene har kommet i.
Fres noen scampi og asparges i stekepanne ett par minutter. Velbekomme

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg