Hawaikoteletter

Hvis du som meg liker smakfull mat som lager seg selv mens du gjør noe annet så burde du prøve denne.

Hawaikoteletter
Til familie på 4

4 koteletter
2 dl vann
2 dl fløte eller kokosmelk
1 dl creme fraiche
1 ss karri
1 ss gurkemeie
1 ts kikkoman
1-3 ts gul currypaste (Jeg bruker 2)
Saften av en liten boks ananas
4 ringer ananas
En halv rød paprika
En halv løk
2 fedd hvitløk (sløyfes om ønskelig)
Salt & pepper.
1 ss maisenna utrørt i 3 ss vann
Ett dryss persille eller koriander om ønskelig.

Smelt smør og vent til det ligger brunt og stille i panna. Stek kotelettene med et lett dryss salt og pepper på begge sider i 10-15 sekunder. Ha i all væsken og alle smakstilsetningene samt hakket løk. La dette småputre under lokk i en time. Ta så av lokket og la det putre videre i en halvtime. Nå kan du sette på risen som du serverer til.
5 min før servering rører du ut maisenna i vann og har i. Smak på sausen om du ønsker mer salt.
Like før servering legger du ananas oppå kotelettene og strør frisk paprika og persille rundt om.

Velbekomme 🙂

Slik ser gul curry paste ut

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Siste innlegg