UKESMENY uke 13 med HANDLELISTE

Nå er påskeferien  her og solen skinner her hos meg. Det håper jeg den gjør hos deg også.
Mat må man ha i påsken og noen av dagene litt ekstra god.
Her er mitt forslag til påskemenyen

Uke 13

Mandag
10 minutts hyttegryte (lettvint)
Oppskrift: 

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1521735111_10_minutts_hyttegryte.html

 

Tirsdag
Finnbiff (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1457183624_finnbiff_av_tanja_med.html

 

Onsdag
Pølse og baconpizza (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1472399122_plse_og_baconpizza.html

 

Torsdag
Fiskegryte (ganske lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1464163654_fiskegryte.html

 

Fredag
Luksusnachos (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1485547261_luksusnachos_med_guacamoletomatsalat__og_rmme.html

 

Lørdag ( ganske lettvint)
Andebryst med appelsinsaus
Tips: lag nok fløtegratinerte for 2 dager.
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1519231278_andebryst_med_appelsinsaus_fltegratinerte_poteter_og_asparges.html

Søndag
Lammelår med tilbehør
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1492338839_helstekt_lammelr_og_fltepoteter_i_crockpot.html

 

Basisvarer/sjekkliste

Basisvarer
– Salt (maldon)
– Pepper
– Timian
– Hvitløk (pulver eller fersk)
– Persille
– Fiskekrydder (Santa Maria Seafood and fish)
– Fiskebuljong/fond
– Grønnsaksbuljong
– Hønsebuljong
– Olivenolje
– Solsikkeolje
– Sitronsaft
– Chilipulver
– Sukker
– Maisenna
– Ketjap manis
– Mel (hvete eller pizzamel)
– Tørrgjær
– Oregano

Handleliste “ferskvarer”

“Ferskvarer”
– 5 dl pasta
– 300 g skinke
– 1,5 liter fløte
– 3-4 beger creme fraiche
– 1 pk egg
– 2 røde paprika
– 3 purre
– 3 brokkoli
– 300 g bacon
– 400 g reinskav
– 1 kurv sopp
– 5 gule løk
– 1 rødløk
– Fløtemysost
– Poteter til 5 middager
– Rosmarin
– 1 liter melk
– 500 g margarin eller meierismør
– 1 kg torsk eller annen fisk
– 2 pk gulrøtter
– 1 fennikel
– 4 sjarlottløk
– 2 pk nachos (185g x 2)
– 300 g ytrefilet
– 1 kg Jarlsberg eller annen ost
– 1 pk “cheddar” skivet
– 1 boks mais
– 2 store tomater
– 1 avocado
– 6 stilker vårløk
– 1 beger rømme
– 1 bunt asparges
– 300 g andebryst per person
– 3 store appelsiner
– 1 boks tomatpuré
– Lammelår
– 6 kjøttpølser

Syns du det var for lite fisk ?
Da kan man du finne mer inspirasjon her:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/middag_fisk.html

Vil du ha kommende oppskrift rett på mail? Da kan du følge bloggen her:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Scrolle gjerne ned og del innlegget 🙂
 

God PÅSKEKLEM:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg