Kyllinglår med asiatiskinspirert glace og sødmefull salat

Dette er virkelig sommermat. Det er lite arbeid, samt sunt og friskt.

Glace til 4 store kyllinglår
6 ss ketjap manis
6 ss oystersaus
5 ts kikkoman
4 ts saft av lime

Pensle kyllinglårene med rikelig glace på begge sider og ha de i en ildfast form. Om du har tid kan den stå slik i kjøleskapet en time eller flere, men har du ikke tid går det fint uten.
Sett lårene midt i forvarmet ovn på 200 grader. Hvis lårene er fryst stekes de ca en time, er de tint så ca 45 minutter. La de stå litt under grill 2-3 minutter for crispy skinn.
Glacen renner delvis av under steking. Pensle derfor lårene med avrent glace når du tar de ut av ovnen.  Spar gjerne resten av glacen  i formen og sprinkle over salaten.     La de hvile i 10 minutter før servering.

Salaten

En stor rund skive av hel melon ca 1-2 cm bred
En halv mango
3 nektariner
En neve sukkererter
En stilk vårløk

Del alt i terninger og server ganske umiddelbart.

Velbekomme

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg