Håper du har lyst å prøve min indian red curry for den ble kjempegod.
Indian red kylling curry ( til 5-6 personer)
4 kyllingfileter
2 løk
1 grønn paprika
1 rød paprika
5 dl crème fraiche
2 ss tomatpure 2-3 fedd hvitløk
1.5 ss red curry
2 ss paprikapulver
1 ss spisskummin
2 ts garam masala
2 ts salt
3 ts sukker
0.5 ss ingefær krydder
0.5 ts kardemomme
0.5 ts chilipulver
Kok ris etter pakkens anvisning
Skjær opp kylling i biter. Hakk opp løken. Del paprikaen i remser.
Stek kyllingen på høy varme i smør med red curry og paprikapulver.
Ha så i løken og la det surre ett par min mens du rører om. Skru ned på litt under middels varme. Ha i creme fraiche, tomatpuré, resten av krydderet og sukker. Legg så i paprikaen. La det putre på lav varme i 3-4 minutter.
Anbefaler nanbrød til: http://matfrabunnenfb.blogg.no/1457879612_nanbrd_av_tanja.html
Nb denne er sannsynligvis for sterk for de minste.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Så veldig godt ut (:
Takk Henriette Celin: ). Vi syns det var nydelig
Hvorfor/hvordan fikk du risen gul?
Gurkemeie :). Fin farge og bittelitt smak
Denne har jeg lagd mange ganger, fantastisk god og så lettvint 🙂