Til 2 personer
En neve spaghetti
(Egen laget eller kjøpt)
Minimum 50 g parma/serrano/stranda-skinke, du velger selv om du ønsker å steke den lett eller bruke den som den er.
1.5 dl fløte
50 g parmesan
0.5 ts pepper
Kok spaghettien.
Varm opp fløte og smelt inn parmesan, ha i pepper.
Hell fløteblandingen over den ferdige spaghettien, tilsett spekeskinken og vend godt om.
Serveres med ett dryss frisk gressløk om ønskelig.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Hva gjør du med paramskinken??
Linda Astor: Valgfritt om du ønsker å lettsteke den eller bare tilsette den som den er 🙂 Har redigert oppskriften nå.
Det høres veldig godt utt jeg skal prøve det😁