Rabarbragrøt med melk

Jeg prøver så ofte jeg kan å lokke barna ut for å sanke det naturen gir. Idag var det minsta på 9 år som ble med ut, lærte seg å skjære rabarbara og å lage rabarbaragrøt. Og som vi vet syns jo barn at det de har laget selv er fantastisk så dette gikk ned på høykant.
Nå så tidlig trenger heller ikke rabarbraen å bli skrelt før bruk.

Rabarbaragrøt 4 porsjoner
4 dl rabarbara
2 dl sukker
5 dl vann
3 ss maizenna eller potetmel
1 dl vann til å røre ut maizenna  eller potetmel
1 kanel stang
1 vaniljestang

Kutt opp rabarbara i grove biter og ha i en gryte. Ha i 5 dl vann og 2 dl sukker. Ha i en kanelstang. Skrap frø av 1 vaniljestang og ha i. La dette koke i 10 min. Rør ut maizenna i 1 dl vann. Ha dette i gryta i en tynn stråle. Gi ett oppkok. Hell over i en serveringsskål og avkjøl i kjøleskap. Serveres med feks melk eller fløte.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg