Eggmuffin

Disse passer fint som et sunt mellommåltid eller som lunsj. De er holdbar i inntil 3 døgn i kjøleskap.

9 egg
9 ss fløte
2 Ts salt
1 dl ost (jarlsberg)
1 neve bladspinat
1 neve purre
Halv ts pepper
10 skive kokt skine

Bland alt sammen i en bolle. Hell i en slik form eller i muffinsformer som du pensler med smør. Stek i forvarmet ovn midt i på 200 g i 15 minutter .

Tips: Liker du ikke fyllet er det bare å bytte med det du liker.
Spises både varm og kald

Velbekomme.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg