JAPANSKE pannekaker

Du har sikkert hørt om amerikanske pannekaker ? Vel… gjør deg klar for her er nemlig de japanske.

Jeg fant en oppskrift på nettet som jeg har justert til norske ingredienser og mål.
Etter litt prøving og feiling med de norske ingrediensene så fikk jeg det til.

6 tykke japanske pannekaker

3.5 dl mel
3 ss smelta smør
1 dl creme fraiche
10 ss lettmelk
1/4 ts natron
0.5 ts bakepulver
0.5 ts saft av sitron (Kan sløyfes)
1 eggeplomme

3 eggehviter
2 ss sukker
0.5 ts salt

Ha mel, creme fraiche,melk, smeltet smør, bakepulver,natron og sitron i en bolle. Visp dette til en helt glatt røre.
Stivpisk eggehviter med sukker og salt. Vend dette inn i den glatte røren i to omganger. Stek i teflonpanne (uten smør eller olje) på middels varme (4-5 av 9 på min ovn) i 3-4 minutter på hver side.

Server med det du vil på.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg