Rekecoctail ANNO 2019

Klassisk rekecoctail er godt, men jeg vil påstå at min oppgradering med 3 små grep løfter den til nye høyder.

Oppskriften er til 2 store porsjoner eller som en liten forrett for 4 personer.

8 ss reker (ferske eller i lake)
8 ss krepsehaler (ferske eller i lake)
1/2 hodesalat

Dressing
6 ss creme fraiche eller rømme
2.5 ss majones
2 ss ketchup (Heintz)
1-2 ts sambal oelek (smak til)
1 ts worchestersaus
0.5 ts saft av sitron
1-2 små fedd hvitløk (presset)
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
0.5 ts sukker

Sitron og dill som garnityr. Dill kan byttes til gressløk eller persille om du ikke liker dill.

Fremgangsmåte.
Finnkutt salaten og fordel i skåler. Rør sammen alle ingrediensene til dressingen. Ha halvparten av dressingen over salaten. Legg på halvparten av krepsehalene og rekene. Legg på resten av dressingen og så resten av rekene og krepsehalene. Dander med dill og sitron.

Alle ingrediensene finnes i vanlige matvarebutikker.
De tre små grepene var krepsehaler, hvitløk og sambal oelek (chilipaste). 

Velbekomme

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg