Soppstuing

1/2 boks champinjong

1/2 boks aromasopp stekes på høy varme

4 charlottløk

Stekes med svært lite smør (for god konsistens).

Smak til med salt og pepper

 

Ha sopp/løk i en liten gryte og dekk godt over med fløte og la koke ned.

Tilsett 1 stor ss med creme fraiche, rør inn og server.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer
    1. Bokssjampinjong i soppstuing? Er det ikke flaut å kalle denne bloggen mat fra bunnen når alt er mat fra boksen eller mat fra posen?

      1. Det er lange tradisjoner for hermetisert mat. Det er riktig nok ikke så vanlig å gjøre det selv lenger. Jeg ser ikke problemet med det. Denne bloggen er ikke ekstrem og kommer heller aldri til å bli det. Det samme gjelder facebookgruppen. Der kan du lese nærmere hvordan jeg definerer det. Ha en fin kveld.

        1. Få se et innlegg der hermetiserer soppen din selv så skal jeg applaudere 🙂 Sopp på boks fra kina er vel heller ingen norsk mattradisjon.

    2. Hei 🙂 vil prøve denne oppskrifta. Kan jeg bruke kun aromasopp og kan jeg lage stor porsjon og fryse? 🙂 Mvh Margunn.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg