Soppstuing

1/2 boks champinjong

1/2 boks aromasopp stekes på høy varme

4 charlottløk

Stekes med svært lite smør (for god konsistens).

Smak til med salt og pepper

 

Ha sopp/løk i en liten gryte og dekk godt over med fløte og la koke ned.

Tilsett 1 stor ss med creme fraiche, rør inn og server.

3 kommentarer
    1. Bokssjampinjong i soppstuing? Er det ikke flaut å kalle denne bloggen mat fra bunnen når alt er mat fra boksen eller mat fra posen?

      1. Det er lange tradisjoner for hermetisert mat. Det er riktig nok ikke så vanlig å gjøre det selv lenger. Jeg ser ikke problemet med det. Denne bloggen er ikke ekstrem og kommer heller aldri til å bli det. Det samme gjelder facebookgruppen. Der kan du lese nærmere hvordan jeg definerer det. Ha en fin kveld.

        1. Få se et innlegg der hermetiserer soppen din selv så skal jeg applaudere 🙂 Sopp på boks fra kina er vel heller ingen norsk mattradisjon.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg