Denne retten er veldig sunn og også veldig god. Den passer derfor godt på en torsdag når man trenger litt ekstra farger i hverdagen.
Oppskrift
4 kyllingfileter
800-1000 g grønnsaker (brokkoli, gulrot, vannkastanjer)
1 boks kokosmelk
3-4 ts gul curry paste
1-2 skjeer sambal oelek
3 ts sitronsaft
Malt ingefær, karri, salt
Garnityr: noen strimler paprika og en neve finkuttet purre
Krydre kyllingfiletene raust med karri og ett lett dryss med salt og malt ingefær på begge sider. Stek i litt smør eller olje i panna ca 15 sekund på hver side. Legg de over i en ildfast form. Ha sitronsaft, sambal oelek og curry paste oppi boksen og pisk forsiktig rundt. Hell alt i formen. Finsnitt purre og skjær paprika i strimler. Stek midt i forvarmet ovn på 200 grader i 25 minutter.
Tips: Om du ønsker en tykkere saus kan du røre ut maizennajevning og ha i før steking.
Kok de grønnsakene du ønsker ca 5 min før formen er ferdig.
Om ønskelig kan du servere med ris. Da kan du halvere mengde grønnsaker.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/