Sylta rødløk
Sylta rødløk er et klassisk anvendelig tilbehør og kan brukes inntil både kjøtt og fisk samt vegetarmat.
Sylta rødløk er feks et friskt pust på tacoen.
Den bør stå minst 2 timer etter du har laget den men er best etter 1-2 døgn i kjøleskapet. Holdbarheten er ca 2 uker.
Ingredienser
1 dl eddik 7%
2 dl sukker
3 dl vann
3 stk rødløk
Tips: du kan feks tilsette skivet ingefær, urter eller krydder etter ønske.
Slik gjør du:
Skjær rødløken i tynne skiver. Legg den skivede løken i en tett beholder med lokk.
Kok opp eddik, vann og sukker og rør ut sukkeret. Hell den varme væsken over rødløken og lukk lokket.
Avkjøles litt på benken og settes så kaldt.
Velbekomme
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/