Sylta rødløk

Sylta rødløk

Sylta rødløk er et klassisk anvendelig tilbehør og kan brukes inntil både kjøtt og fisk samt vegetarmat.

Sylta rødløk er feks et friskt pust på tacoen.
Den bør stå minst 2 timer etter du har laget den men er best etter 1-2 døgn i kjøleskapet. Holdbarheten er ca 2 uker.

Ingredienser
1 dl eddik 7%
2 dl sukker
3 dl vann
3 stk rødløk

Tips: du kan feks tilsette skivet ingefær, urter eller krydder etter ønske.

Slik gjør du:
Skjær rødløken i tynne skiver. Legg den skivede løken i en tett beholder med lokk.
Kok opp eddik, vann og sukker og rør ut sukkeret. Hell den varme væsken over rødløken og lukk lokket.
Avkjøles litt på benken og settes så kaldt.
Velbekomme

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg