Loff

  • 11.02.2016, 18:19


Loff 2 stk:

8 dl møllerens pizzamel
7 dl hvetemel
4 ts salt
2 ts sukker
1 pk tørrgjær
2 ts bakepulver
6 dl lettmelk
250 g smør


Ha det tørre i en bolle. Smelt smør. Ha i melken. La væsken bli ca 38 grader. Ha væsken i det tørre. Elt godt. La heve tldekket lunt og varmt sted i 45 min. Del deigen i 2 emner og legg i hver sin smurte brødform. Pensle med melk og ha på frø om du ønsker. Sett nederst i forvarmet ovn, 200 grader, og stek i 35-40 min. Ta de ut av formene og avkjøl på rist. Velbekomme.

           Tanja



2 Kommentarer














Znippen.no

11.02.2016 kl.18:31

Dette så godt ut :D Håper du har en flott kveld!
matfrabunnenfb.blogg.no

11.02.2016 kl.18:35

Snippen:
Tusen takk for det, den annbefales :) Og ha en flott kveld du og!


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©