Klassisk rekesalat

  • 11.02.2016, 20:55


Rekesalat:

400 gram reker
3/4 pose majones
1/2 boks rømme
2 ts tomatpure
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
2 ts sitron
1 ts sukker.

Bland majones, rømme, krydder , sukker og sitron. Ha i rekene. La trekke litt i kjøleskap.
Velbekomme.

          Tanja



2 Kommentarer














Trine Bay

13.12.2016 kl.12:55

Hvor lenge pleier rekesalaten å holde seg i kjøleskapet?
matfrabunnenfb.blogg.no

13.12.2016 kl.14:48

Den har blitt oppspist før den tid. Den holder nok lengst om det er reker i lake Trine Bay: ). Er de ikke i lake vil jeg si 2-3 døgn


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©