hits

Fromasjdrøm (etter inspirasjon)


3 dl kremfløte
2 kurver jordbær
1 kurv blåbær
2 kiwi til pynt
1 pk sitrongele
1 ts sitronsaft
1 pk jordbærgele
1 rute kokesjokolade
Sitronmelisse til pynt

Kok opp 2.5 dl vann x 2 i to små gryter.
Når vannet koker tar du grytene av plata og har i gele pulveret.
Visp til det er oppløst.
Rense bæra og del i skiver.
Spar noen til pynt.
Visp 3 dl kremfløte stivt.
Del i to boller.
Ha lunken gele blanding i hver krembolle.
Bland så i jordbær i den ene og sitrongeleen og blåbær i den andre.
Finn en kakeform.
Hell først på halvparten av jordbærblandinga,
så sitron blandinga og deretter jordbær igjen.
La stivne i kjøleskap i 2 timer.
Pynt etter ønske.

        Tanja

20 kommentarer

Kamilla Haaland:
Tusen takk :)

Denne prøvde jeg i sommer å den er fantastisk god 😃 Tenker lage den i helgen igjen 😀

Gunvor: Så bra du er fornøyd!! :)

Åssen str brukte du på formen? :)

mineenglersmå

mineenglersmå

Hvor lenge er den holdbar i kjøleskapet?

Kommer litt an på bæra mest mineenglersmå: ). Lagde blant annet på fredag og anser idag som siste dag

May Britt Jacobsen

May Britt Jacobsen

Lurer på om denne kan fryses ned og taes opp og pyntes den dagen en skal spise den.. ser helt nydelig ut :)

May Britt Jacobsen: Heisann. Det har jeg aldri prøvd før. Tror kanskje kremen kan gjøre den litt kornete...

Så enkel å lage, men veldig god og dekorativ.

Skal første lag i kake form stivne før man legger på neste ? Eller glir det ikke sammen ?

Det kan du avgjøre selvCharlotte: ). Om du vil ha klart avdelte lag eller ikke. Har gjort begge deler

Denne kaken var kjempe god og frisk. Blir helt klart lagd flere ganger :-)

Så fint du likte den Anonym: )

Hvor står form brukte du da?:)

26. Den er lav. Har begynt å doble Katink: )

Går det å lage denne rett på ett kakefat med bare ringen til forma rundt? Som når man lager ostekake, eller vil den flyte utover ? 🙈

Tror det vil flyte om du ikke lar det stivne litt først Sandra: ). Blir helt flytende dette

Skriv en ny kommentar