Sprudlende hvit sangria.

  • 27.02.2016, 21:18

1 flaske  cava eller prosecco
3 dl tonic water
2 cl brandy
2 cl bananlikør
1 ss sitronsaft
1.5 dl sukker (vær forsiktig når du har i sukker ellers vil det bruse over.

1 eple og 1 appelsin deles i skiver og biter og haes i.

Tanja 



4 Kommentarer














Shelly

15.03.2016 kl.00:46

Hvorfor skreller du ikke appelsinen før du har den i drinken? Man kan jo ikke spise skrellet, og man vil jo gjerne ikke sitte å skrelle hver eneste bit mens man drikker... I tillegg smaker det jo ofte beskt, vil ikke det sette smak på drinken?
matfrabunnenfb.blogg.no

15.03.2016 kl.11:10

Jeg gjorde den som i Spania Shelly: ). Du kan gjøre det om du vil
Hilde

27.01.2017 kl.22:49

Kommer akkurat hjem fra restaurant i mijas - Spania - drakk akkurat sangria - og appelsinene har skall på!!! Denne skal jeg prøvene lage når jeg kommer hjem👍🏼
matfrabunnenfb.blogg.no

29.01.2017 kl.11:24

Husk å vaske godt om du skal ha med skall Hilde: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©