hits







Sprudlende hvit sangria.

  • 27.02.2016, 21:18

1 flaske  cava eller prosecco
3 dl tonic water
2 cl brandy
2 cl bananlikr
1 ss sitronsaft
1.5 dl sukker (vr forsiktig nr du har i sukker ellers vil det bruse over.

1 eple og 1 appelsin deles i skiver og biter og haes i.

Tanja 



4 Kommentarer














Shelly

15.03.2016 kl.00:46

Hvorfor skreller du ikke appelsinen fr du har den i drinken? Man kan jo ikke spise skrellet, og man vil jo gjerne ikke sitte skrelle hver eneste bit mens man drikker... I tillegg smaker det jo ofte beskt, vil ikke det sette smak p drinken?
matfrabunnenfb.blogg.no

15.03.2016 kl.11:10

Jeg gjorde den som i Spania Shelly: ). Du kan gjre det om du vil
Hilde

27.01.2017 kl.22:49

Kommer akkurat hjem fra restaurant i mijas - Spania - drakk akkurat sangria - og appelsinene har skall p!!! Denne skal jeg prvene lage nr jeg kommer hjem👍🏼
matfrabunnenfb.blogg.no

29.01.2017 kl.11:24

Husk vaske godt om du skal ha med skall Hilde: )


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik