hits

Sprudlende hvit sangria.

1 flaske  cava eller prosecco
3 dl tonic water
2 cl brandy
2 cl bananlikør
1 ss sitronsaft
1.5 dl sukker (vær forsiktig når du har i sukker ellers vil det bruse over.

1 eple og 1 appelsin deles i skiver og biter og haes i.

Tanja 

4 kommentarer

Hvorfor skreller du ikke appelsinen før du har den i drinken? Man kan jo ikke spise skrellet, og man vil jo gjerne ikke sitte å skrelle hver eneste bit mens man drikker... I tillegg smaker det jo ofte beskt, vil ikke det sette smak på drinken?

Jeg gjorde den som i Spania Shelly: ). Du kan gjøre det om du vil

Kommer akkurat hjem fra restaurant i mijas - Spania - drakk akkurat sangria - og appelsinene har skall på!!! Denne skal jeg prøvene lage når jeg kommer hjem👍🏼

Husk å vaske godt om du skal ha med skall Hilde: )

Skriv en ny kommentar