hits

Smaksrik kyllinggryte

Smaksrik kyllinggryte
Ca til 6-7 personer

Kutt opp 1 rød og 1 grønn paprika, 2 store sjarlottløk og ca 5 cm purre. (Legg halvparten av paprika til siden ). Ha i en gryte med 3 ss smør og 1 ss worchestersauce. La dette surre på middels varme.
Stek 1 pk med bacon. Stek 3 store kyllingfileter i biter i baconfettet. Ha i 1 ss kylling hindu tandori krydder. Når kyllingbitene er stekt tilsetter du 1 dl eplejuice og lar det surre på sterk varme i ca 10 min. Tilsett 3 ss mel i gryta med grønnsakene og rør raskt rundt. Tilsett 2 dl vann, 2 dl fløte, 2 dl eplejuice og 4 dl creme fraice. Hell oppi kyllingbitene og væska i panna over i gryta sammen med det stekte baconet i biter. Sett smak ved å tilsette 3 ss soyasaus, 1.5 ss karri, 1 ts salt, 1/2 ss sukker, 1/2 ss gurkemeie, 1 ss hindu kyllingkrydder tandoori og 3 ss sitron ( gjerne ferskpresset).  Rett før servering tilsetter du resten av paprikaen. Velbekomme ☺

             Tanja 

13 kommentarer

Det så godt ut!

Dette ser smaskens ut! Skal prøves til helga. Takk for oppskrift 😘

Turid Hauger: Håper det smaker!

Har prøvd denne og den var meeeeget god!! Alle likte den, både unge og de eldre.. Takk for at du deler.

Denne var virkelig god, vurderes til dåp om en uke :)

Oj, nå ble jeg veldig rørt Nanette: )

Blir dette nok mat til 6 voksne,eller bør jeg doble oppskriften?

Carina: Denne skal absolutt holde til 6 voksne:)

Skriv en ny kommentar