Påskedrøm

  • 10.03.2016, 18:34

Påskedrøm for 2
1 stor appelsin
1 dl fløte
Revet sjokolade
1 digestive kjeks
(Pyntekjeks)
Chili


Hul ut midten av appelsinen.

Pisk krem. Ha knust kjeks i kremen.

Dryss over revet sjokolade og litt chili.

Sett lokk oppå av innmaten.

     Tanja

 

 



7 Kommentarer














Sunniva

10.03.2016 kl.18:37

Det så godt ut!
matfrabunnenfb.blogg.no

10.03.2016 kl.19:48

Takk Sunniva:
Natasha

10.03.2016 kl.20:23

Appelsinen ser saftig og god ut, men jeg lurer litt på hvordan denne egentlig skal spises? Dersom den skal fortæres med skje ville det kanskje være en fordel å hule ut hele appelsinen, og ikke bare midten.

P.S. For presentasjonens skyld ville det muligens også være en fordel å fjerne merkelappen på siden av appelsinen.
matfrabunnenfb.blogg.no

11.03.2016 kl.03:08

Natasha: Du kan velge selv hvordan du vil servere den :) Merkelappen var en glipp :)
Helene

10.03.2016 kl.20:35

Husk å ta av klistermerket før servering :) Jeg ville forresten valgt å kutte opp appelsinen i fileter, er så mye enklere når det er dessert som skal spises med skje :)
matfrabunnenfb.blogg.no

11.03.2016 kl.03:07

Helene: du velger selv hvordan du vil servere den :)
Marit

11.03.2016 kl.10:56

Skrubber du appelsinen først? Tenkte på sprøytemidler, det kan smake litt beskt om det kommer i nærhet av kremen. Eller bruker du økologiske? :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©