Påskedrøm

Påskedrøm for 2
1 stor appelsin
1 dl fløte
Revet sjokolade
1 digestive kjeks
(Pyntekjeks)
Chili

Hul ut midten av appelsinen.

Pisk krem. Ha knust kjeks i kremen.

Dryss over revet sjokolade og litt chili.

Sett lokk oppå av innmaten.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

7 kommentarer
    1. Appelsinen ser saftig og god ut, men jeg lurer litt på hvordan denne egentlig skal spises? Dersom den skal fortæres med skje ville det kanskje være en fordel å hule ut hele appelsinen, og ikke bare midten.
      P.S. For presentasjonens skyld ville det muligens også være en fordel å fjerne merkelappen på siden av appelsinen.

    2. Husk å ta av klistermerket før servering 🙂 Jeg ville forresten valgt å kutte opp appelsinen i fileter, er så mye enklere når det er dessert som skal spises med skje 🙂

    3. Skrubber du appelsinen først? Tenkte på sprøytemidler, det kan smake litt beskt om det kommer i nærhet av kremen. Eller bruker du økologiske? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg