Sukkerfri is tilsatt naturlig søtet bær

Mengde: ca 1.5 liter

6 dl kremfløte
3 ss natreen strø
5 eggeplommer
5 ss natreen
200 g bringebær eller jordbær

Pisk krem av fløte og 3 ss natreen strø.
Pisk eggedosis av eggeplommer og 6 ss natreen strø.
Vend eggedosisen inn i kremen sammen med bæra.
Ha den i en boks og sett i fryser. Rør i den iblant.

Ferdig etter ca 6 timer.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

3 kommentarer
    1. Hei! Jeg ser det står 5ss sukker blant ingrediensene, men 6ss sukker i selve oppskriften. Hva er egentlig riktig? Ser dette også gjelder den andre isoppskriften. Tusen takk for flotte oppskrifter:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg