Kjøttrull med brie og purre


Kjøttrull med brie og purre

Legg gladpack på benken.
Ta 600 gram karbonadedeig og kna den utover i rektangel.
Legg to lag med brie på den lange siden 10 cm fra nærmest deg selv og
1/2 purre i skiver
rødløk.

Krydre med salt og pepper evt annet krydder.
Rull med gladpacken bort fra deg selv.
Tett kantene. Fjern gladpack og legg i ildfast form.
Krydre med mer salt og pepper oppå.
Ha litt smør i forma. I ovnen på 200 grader i 45 min.

Saus : 
Varm opp 3 dl fløte.
100 gram brie ( fjern utsiden av brien).
La brien smelte inn. Smak til med så mye salt og pepper som du ønsker.

Tilbehør : 
Salat med spesielt drue er godt til pga sødmen. Gjerne med søt gul paprika. Ris er godt til.
Velbekomme.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer

Siste innlegg