hitsBlåbærmilkshake med sitron

  • 04.09.2016, 15:08

Nå er det sesong for blåbær og hva er vel bedre enn å nyte av hva naturen gir. På en varm høstdag smakte det deilig med en sånn i solen

Milkshake ( 4-5 glass)
1.5 l vaniljeis
5 dl blåbær
3-4 dl melk etter hvor tykk du ønsker
2 ss sitron

La isen smelte litt så den får en myk konsistens. Ha den i blender med melk sitron og blåbær. Kjør til den blir en flytende masse. Sjekk konsistensen og se om du ønsker mer melk i.
Server straks😊4 Kommentarer


Pernille

04.09.2016 kl.15:35

Mmm, dette både så og hørtes veldig godt ut :) Ønsker deg en kjempefin dag videre. (Har forresten spørsmålsrunde gående på bloggen min).
lisarorvik

04.09.2016 kl.16:12

Dette så kjemoe godt ut :) (Har foresten ukens blogg og giveaway konkurranse på min blogg, bli gjerne med)
Iselin Renée

04.09.2016 kl.16:32

Den så veldig god ut :)
matfrabunnenfb.blogg.no

06.09.2016 kl.12:13

Bare å teste Iselin Renée: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!

Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt
Søk i bloggenFølg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

ArkivDesign og koding

Albertine L. Vestvik

Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©