Rødgrøt… om du vokste opp på 70 og 80 tallet som meg husker du kanskje rødgrøt? Og hos deg var den kanskje servert fra en sølvfarget pose fra Nora? Utrolig hva de lagde posemat av den tiden. Det er jo gjort på 3 minutter.
Sånn lager du rødgrøt selv
3 dl solbærsaft eller solbærsirup
4.5 dl vann
4 ss potetmel
Ha alt i en kjele. Det skal ikke koke, bare varmes opp til kokepunkt. Rør rundt hele tiden så potetmelet ikke setter seg i bunnen. I starten er det helt tyntflytende. Plutselig begynner det å tykne i en fart så det blir vanskelig å røre. Dra kasserollen av plata med en gang og hell over i en skål. Avkjøl. Server med melk eller fløte.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Husker mamma laget dette til oss i “gamle dager” <3. Vi hadde sjelden dessert, så når dette kom på bordet så var det stas :). Hun laget alt fra bunnen av. Heldige var vi :).I dag minnet du meg på dette, så nå er en porsjon laget :).
Så gøy å kunne vekke dine minner Ann: )
Ja dette er virkelig barndomsminner😍
Hvor mange personet er denne oppskriften til?