Superraske sprø og saftige hvitløksflak

Disse er superraske med sprø overflate samtidig som de er saftige inni. Du  er best med lyst brød som feks baguetter eller loff og det må slettes ikke være ferskt. Derfor er det ypperlig å lage når man har ett par dagers lyst brød liggende. Det kan være både noe du har bakt selv eller kjøpt.
Dette passer til mye som tilbehør til div middager som pastaretter, ovnsretter, pastasalater osv.
Det er også kjempegodt kun som snacks med eller uten dip.

Du trenger :
Lyst brød
Smør (etter ønske)
Hvitløk (fersk eller på boks)
Sitron (fersk eller på flaske. Kan utelates)
Evt salt/maldonsalt om ønskelig

Smør på RIKELIG med smør. Skvis over litt sitron (ca 1 ts pr flak). Ha på hakket hvitløk etter ønske (0.5-1 ts etter ønske). Evt litt salt til slutt

Legg de på bakepapir på rist og stekes i forvarmet ovn på 225 grader i 15 minutter.

Her er min oppskrift på hjemmelagde baguetter: http://matfrabunnenfb.blogg.no/1455816897_baguetter_av_tanja.html

Velbekomme

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg