hits






Ukemeny uke 12 med HANDLELISTE

  • 18.03.2018, 14:32

Nå går det raskt mot påske folkens og godt er vel det :). Vi prøver nok en uke med å gjøre deres liv enklere ved å sette opp ikke bare ukesmeny men også handleliste så du slipper det.
Menyen er lagt vekt på å være barnevennlig, rimelig og rask de fleste dagene da jeg tror at dette er slik de fleste barnefamilier ønsker å ha det.
Menyen er beregnet på en familie på 4.
Hva syns du om ukens meny ?

Mandag
Pølse stroganof
Oppskrift :  http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1491120399_plse_stroganof_med_potetmos.html

Tirsdag :
Kjøttdeig og makaroniform
Oppskrift:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1516880420_kjttdeig_og_makaronigrateng.html

Onsdag :
Seibiff
Oppskrift: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1455721379_seibiff_av_tanja.html

Torsdag
Tomatsuppe
Oppskrift: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1462464705_mild_tomatsuppe.html
Anbefaler å servere denne med egg eller makaroni og godt grovt brød

Fredag
Ostesmørbrød
Oppskrift:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1457730033_ostesmrbrd_av_tanja.html
Server gjerne med en god salat til om du vil

Lørdag :
Pizzanurrer
Oppskrift:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1492975687_studentvennlige_pizzasnurrer.html

Søndag
Kotelettpanne
Oppskrift :http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1521047001_saftig__smakfull_kotelettpanne_med_blomkl_og_ris.html

Hvis du syns det var for lite fisk i ukens meny så finner du et stort utvalg av fiskeoppskrifter ved å trykke her: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/middag_fisk.html


Basisvarer/sjekkliste
Se om du har :

- Salt
- Pepper
- Kjøttbuljong
- Gressløk
- Paprikapulver
- Muskat
- Oregano
- Basilikum
- Timian
- Løkpulver
- Hvitløkspulver
- Hvetemel 2 kg
- Sukker
- Tørrgjær eller fersk gjær
- Olivenolje
- Solsikke eller rapsolje
- Sennep
- Kikkoman ev annen soyasaus
- Worchestersaus eller HP saus
- Sambal Oelek
- Sitronsaft

Handleliste
- 1 brød
- poteter til 2 middager
- ris
- makaroni
- 1 L fløte
- 500 g smør
- 1 L melk
- 8 kjøttpølser ev Falukorv
- 1 kg kjøttdeig
- 6-800 g seifilet
- koteletter 1 pr person
- 2 beger creme fraiche
- 1 beger rømme
- 1 kg gul ost
- 1 Ekte parmesan (Parmiggiano reggiano)
- 1 rød paprika
- 1 blomkål
- 1 pose gulrøtter
- hvitløk
- sitron hvis ikke sitronsaft
- 4 gule løk
- 1 stor boks tomatpuré
- 400 g Mutti tomater
- 400 g plommetomater
- egg til tomatsuppe
- salat til ostesmørbrød

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Ønsker dere alle en nydelig uke :)
Scrolle gjerne ned og trykk Del



6 Kommentarer














May-Britt

19.03.2018 kl.12:47

Tusen takk for at du orker lage ukesmeny ! Det er gull verdt <3
matfrabunnenfb.blogg.no

20.03.2018 kl.19:18

Takk for at du liker det May:
damer50pluss

21.03.2018 kl.14:55

Hei

herlige tips!

Hilsen

Unni
matfrabunnenfb.blogg.no

22.03.2018 kl.17:23

Tusen takk damer50pluss: )
plantemat

22.03.2018 kl.16:55

S flott med mat fra bunnen, ingenting er som et hjemmelaget mltid! Kanskje du kan begynne innfre "MeatFreeMonday"? For fremme bde helse og milj! St p, ser opp til bloggen din:-)
matfrabunnenfb.blogg.no

22.03.2018 kl.17:23

Jeg skal prve legge inn/ikke glemme legge inn en slik middag i ukesmenyen oftere plantemat: )


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik