Hurtigversjon brun lapskaus
For 4 pers.( 40 kr)
1 pose frossen lapskausblanding
5 skinnfrie pølser elr kjøtt
3 dl makaroni
1/2 purre
Lag bruning av 200 g smør og 3 dl mel.
Følg denne linken for å se video av hvordan du lager bruning: http://matfrabunnenfb.blogg.no/1459951767_hvordan_lage_brun_sau.html
Hell på 1 liter vann og la småkoke i 20 min.
Kok makaroni etter anvisning.
Kutt opp pølser og purre.
Smak til saus med 3 ss okse/kalvefond,
1ss soyasaus, Smak til med salt og pepper.
Når sausen har kokt 20 min så har du oppi lapskausblandingen, purre og pølse.
La småputre 5 min.
Tilsett den ferdigkokte makaronien til slutt. Server med flatbrød eller grove knekkebrød.
Velbekomme.
NB på vinteren er det ofte mer næring i de frosne grønnsakene enn de i grønnsaksdisken.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/