Når det gjelder grilling så syns jeg maisen blir best når den er pakket inn i aluminiumsfolie.
Slik gjør jeg det: Maiisen legges på ett ark med aliminiumsfolie. Skjær noen skiver smør og legg på maisen. Strø over maldonsalt eller annet godt salt. Pakk aliminiumsfolien veldig godt sammen rundt maisen. Legg den så på ett nytt ark og pakk så godt sammen. Legg pakken på grillen og la den ligge totalt 20 minutt. Snu pakken hvert 5 minutt.
Serveres feks med urtesmør: http://matfrabunnenfb.blogg.no/1466696535_urtesmr.html
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/