Dyppeloff for to

Innimellom trenger man en alenekveld med sin kjære og denne retten er som skapt for to.
Akkompagnert med en god flaske rødvin er dette en innertier både sommer og vinter.

Dyppeloff for to

Du trenger en rund loff. Da kan du bruke denne oppskriften.

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1476629315_luftig_loff_med_spr_s.html

Fyll
2 hvite Castello
En halv liten purre
150 g bacon

Skjær en runding på loffen. Grav ut innmaten som på bildet.  Del osten i biter og legg i. Sett i ovnen på 200 grader i midten av ovnen til osten har smeltet helt.
I mellomtiden skjærer du opp purre og steker baconet.

Ta ut loffen av ovnen og legg på ett fat. Ha i bacon og purre.
Loffmassen som du tok ut serveres i en skål ved siden av.
Servere gjerne med druer eller en frisk salat.
Nb : Det aller beste kommer når du kan begynne å rive loffen fra kantene og spise den sprø loffen som er trekt inn av det gode fyllet.

Tips: Du kan benytte annen ost og annet kjøtt om du ønsker.

Skal du servere til mange kan du bruke rundstykker, ett til hver.

Vel bekomme

6 kommentarer
    1. Ser herlig og koselig ut.. minner litt om hva jeg ofte laget til dameklubben min før.. da kjøpte jeg sånne tunde rundstykkernmed litt hard,sprø skorpe, skar av toppen og gravde ut innmaten.. stekte kjøttdeig med masse godt og tomatsaus. rev masse ost og hadde oppi., pluss innmaten fra rundstykkene.. fylte rundstykkene og la over enda mer ost, la toppen på og et par osteskiver oppå der igjen.. = pizzaboller. Godt med en frisk salat i tillegg. Jeg ble stappmett av 1 bolle…. populær klubbmat hos meg😀

    2. Dette så godt ut! Har du noe tips til hva jeg kan bruke i stedet for bacon da jeg ikke tåler svinekjøtt. Tenker at det bør være noe som er litt salt og har konsistens som bacon? Er ikke fan av kylling heller. Kalv eller hjort kanskje?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg