hits






Karristekt fiskepudding med karrisaus

  • 11.02.2016, 18:31




 

900 gr hysefile
2 ss potetmel.
9 dl iskald melk
1-3 dl iskald flte
5 ts salt
1 ts muskat
Fisken kvernes to ganger (eller mer)
Kjres til seig masse med potetmelet
Spe langsomt med melk og flte.
Tilsett krydder
Ha i to smurte brdformer.
Dunk formene i kjkkenbenken s unngr du at den sprekker.
Stek i vannbad i ovnen p 200 grader i 45-50 min.
Avkjl. Skjr opp i skiver og krydre med karri og stek gyldent.
Karrisaus:
100 gr margarin
1.5 dl hvetemel .
8 dl melk
2 dl flte
2 ts karri
2.5 ts salt
1/2 ts pepper.
Server med grnnsaker, stekt bacon og poteter.
           Tanja

 

 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik